Våra hästar

Zorina

f 2004 e: Farmer, Voltaire ue: Accord II

Zorina kom till oss i november 2013. Hon har tidigare tävlat internationellt 140. Otroligt snäll och charmig häst som hoppar likt en katt. Just nu håller vi tummarna för att Zorina ska bli mamma nästa sommar 🙂

DSC_1985

img_7052

Danza Kuduro

Valack F 2008 E: Lennard, Nimmerdor

Kudden, som han kallas, var ganska grön, hade startat ett par tävlingar med bra resultat innan han kom till Sylve. Sylve tyckte det var en fin häst som skulle passa mej bra, så på den vägen är det 🙂 Han är otroligt positiv till arbete och hoppar riktigt bra! Kudden är en riktig godisgris och har världens snällaste ögon men vi kan ibland finna en räv sittandes bakom örat… 😉 Kudden har tävlat 130 med bra resultat, hoppas kunna starta 140 i år. Kudden är utan tvekan kungen på Stall KRS.

img_3118

img_3223

 

AerFlip K 

f 2011 e: Aerline H ue: Feliciano

Vår blivande storstjärna 🙂 Föddes på gården, är efter vårt sto Filippa Phelomine som nu är såld. Flippe har verkligen börjat blomma under 2016 och börjar bli en riktigt fin häst vilket vi är galet stolta och glada över! Han har startat felfritt 110 och vi hoppas kunna tävla 120 i år.  Flippe är otroligt charmig och har mycket egen vilja, Kudden är hans största idol, på både gott och ont tycker vi… 😉

20140710-123240.jpg

img_3707

Quedamme Z

f 2006 E: Quasimodo Z, Orlando

Zäta som vi kallar henne är för det första så otroligt vacker att se på så man vill inte sluta titta… 😉 Sen skadar det inte att hon har en otroligt fin stam också. Hon är ganska ny i teamet och flyttade hit i slutet av maj. Hon har tidigare gått 120 klasser. Tanken är att hon så småningom ska kunna följa med Kudden på tävlingar och gå just 120-130.

img_4688

Libero van het Binnenveld 

f 2011 E: Lord Chin, Lord Z, Voltaire

Laban är även han ny i vårt team. En häst jag fastnade för direkt jag satt upp på honom. Gillar storleken, exteriören och temperamentet! Han är tyvärr ganska tunn och efter i utbildningen men jag tror han kommer bli riktigt fin! 🙂 Målet är att komma ut och tävla lite lägre tävlingar med honom i år.

img_4544

Lucky Lukas

Vår lilla supersöta shettismaskot Lukas. Får stå ut med busiga AerFlip K på dagarna 😉

DSC_5714

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s